Nattskrivarkramp!

ÅÅÅHHH vilken härlig dag och kväll och natt det har varit!!

Linnea och Ellen har precis gått hem, vi har suttit på min varanda och lyssnat på massa gammal nostalgi-musik och druckit te och till och med vaxat benen (!)
åh det är så fint med vänner som man bara kan vara med! Som man inte behöver vara i sitt bästa skick för att uppskatta eller för att de ska uppskatta en, man kan vara precis hur tråkig och sunkig som helst and it is fucking OK!!!

Just nu så är jag bara i något slags halvsovande/halvromantiskt myskorus. Det är inte det att jag inte gillar det, men jag fattar bara inte vad det betyder! xD
Det känns precis som att vara kär.... FAST JAG ÄR INTE KÄR!!!

Jag trivs med det mesta nu, men jag har kommit fram till att mitt liv just nu är liiiiite lite för bra för att vara sant.... kan livet verkligen vara för bra!?

men nu sova! Det är en ju en dag imorgon också!
Natt!*


<3¤

Jag är kär!

Te tillsammans med Linnea är underbart!! ^^
Har saknat alla spontana besök på kvällarna, alla diskussionerna över en tekanna, spontana nattdopp i älven, en film långt efter läggdags eller att bara åka ner på stan för att se vilka människor man stöter på!

That   -   Is   -   Life!!!

Just nu så älskar jag livet! :) jag vet att det låter klytchigt men det känns precis som att leva mitt i en riktigt typisk svensk ungdomsfilm :oD

Jag är kär! Jag är kär i att sitta på min veranda och lyssna på Emil Jensen och dricka alldeles för mycket te tillsammans med Linnea, jag är kär i att bada spontana nakenbad med Ellenpluppen, jag är kär i att springa runt på stan och fotografera allt som rör sig i olika konstiga slags motiv tillsammans med Robert, jag är kär i att bara gå ut och prata med folk som jag inte känner, jag är kär i att allting man gör är så barnsligt enkelt och det är okej att vara jag!
Jag är kär i att RESA och se ställen och människor som jag inte visste fanns!!!

Jodå, jag mår rätt så bra nu :)
Jag har det jag vill ha,
alltså kan jag bara få mer..-.<3¤

Mysig läsning!

Förresten så vill jag bara tippsa om den här jättejätte mysiga bloggen!

Värsta riktiga mysbloggen! woop!


MANGO!
Detta är en sjuttonårig tjej som älskar färg, musik och kramar! Take a look! She's really cute! ^^
Tjopp!
<3¤

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0