VARFÖR BLIR JAG ALLTID SÅ HIMLA TRÖTT PÅ KVÄLLARNA!?!?!

Det börjar dra ihop sig mer och mer nu, och det märks, för nu kan man inte ignorera högen med uppgifter som väntar längre, prov och inlämningsdatumen avlöser varandra och varje dag kommer från och med nu att tillbringas framför en dator eller, i bästa fall, med näsan fastklämd i en bok.

Förmodligen så kommer det också att bli en hel del sömnlösa nätter igen, det går ju upp och ner hela tiden, nu har det varit en relativt bra sov- period, men fram till jul så kommer det nu förmodligen att bli en hel del oroliga nätter och det kommer inte heller vara någon tid för att umgås någonting - om inte eventuellt någon timme på helgerna - I can tell...


Nu närmast: Sekt- analys om Jehovas Vittnen.//Sleep Tight*Tidszoner

Måste bara påpeka den otroligt snygga klockan som sedan igår finns längst ner på denna sida.
Det är inte heller vilken klocka som hellst utan du kan genom att trycka på ett av länderna på kartan se tiden just nu i det landet.

Scrolla nedåt och ta dig en titt! ;)

Sen så måste jag också påpeka hur otroligt mycket jag saknar alla er fina människor där ute i världen!!! nu kommer det bara vara plugg hela dagarna ända fram till jul. SEN SÅ SKA JAG TRÄFFA ER VARJE DAG!!!!

Terminsslutspel

Imorse missade jag terminsslutspelet. Terminsslutspel är en slags redovisning på vad man har jobbat med på sitt huvudinstrument under terminens gång och görs av alla 2or och 3or på musik. Inte bra att missa..
pinsamt kan man säga att det var... så mycket som det är just nu i mitt huvud så har man inte så stor koll på allting runt omkring.

Som tur var så gick det att peta in mig i gruppen med sångarna lite senare på dagen istället.
Och efter att jag hade spelat låten kändes det JÄTTE BRA!!!!

dagarna går lättare nu i alla fall, det märks att det börjar trappa ner. Men jag har inte orkat göra någonting som har med skolan att göra de senaste veckorna..


SNART ÄR DET JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0