Myskväll

Åh, vilken underbar kväll!!
Efter att ha suttit i pyamas hela eftermiddan (idag också!) så slängde jag mig i durshen och gjorde mig i ordning stunden innan Lisa kom och ringde på dörren. Medans vi väntade in de andra tre små pinglorna öppnade vi en påse chips och satte på Hitch.
De droppade in en efter en och efter filmens slut satte vi på te-vatten och gick in på mitt rum och pratade om allt och lite lill.
Plötsligt fick någon av oss en galen ide och frågade om vi inte kunde basta. Jag tänkte 'varför inte!' så minutrarna senare satt vi där i hettan och fortsatte minglet..
Efter mycket snack och svetta gick vi ner och satte på mera te-vatten och gjorde i ordning popcorn för att se på nästa film som, efter många om och men, blev 10 things I hate about you, en underbar film om ett komplicerat triangeldrama men som slutar, likt alla andra amerikanska tonårsfilmer, på ett lyckligt sätt.

Så nu återstår bara sängen, de andra plupparna pratar redan för fullt inne i mitt rum :-P

Imorgon är det nyårsfirande hos Lisa. And then it's gonna SOOOME party!! :-D
Sleep tight! *

//Eaylinds, snöstjärna i snöstorm :-)

Spela anti

Är det inte helt otroligt?
Det spelar uppenbarligen ingen roll hur tydligt man visar sig vara intresserad av någon, det enda som verkar få killarna på fall är att vara helt anti.
Kanske är det så att vi tjejer har en tendens att vilja lite för mycket för snabbt, men det är helt uppenbart att killar som är ute efter en serriös relation hellre går den svåra vägen att fånga uppmärksamheten hos en tjej: de vill jaga.
Jag har varit med om flera exempel där tjejen har försökt att få killen de gillar att "bli intresserad" men det har oftast slutat med att killen tröttnar och tjejen mår dåligt över att ingenting som hon gör duger.
Däremot så verkar tjejer som är helt ointresserade dra uppmärksamheten till sig utan att lyfta ett finger.

Varför är det så? Varför tar inte killarna åt sig av allt smicker dom får? Varför ser dom inte de tjejer som verkligen är intresserade av dom?
little kiss

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0