Soliga dagar...

Idag har det varit ett riktigt sommarväder! Man har till och med kunnat gå klädd i klänning och kjol - och jag som hade börjat ta fram vantar och halsduk...

Nu ska det snart bli lite konsert i studion. Affroensemblen ska visa vad de har jobbat med under veckan. Men först ska jag ut och ta in det sista av solens strålar innan kvällningen.

Projektvecka

Idag har vi satt igång med projektveckan då vi kommer att spela in en hel massa av de låtar som vi har spelat hittills under terminen. Det kommer att bli riktigt mycket att göra nu ett tag framöver känner jag...

Annars så är allting bara finfint! Var ute och sprang en liten veva förut så nu känns det superskönt i både kropp och knopp :)

Det var ett tag sen jag skrev här nu, men faktum är att känns rätt bra. Det är ju inte precis som att man vill sitta vid en dator när det händer så mycket runt omkring och när det är så mycket trevliga människor överallt att prata med. Nej här sitter man mest i TV-soffan och dricker te och pratar om massa flummiga saker. Leva livet!

Men smakar det så kostar det, snart ska jag betala min första räkning på ca 7000kr.

Hoppas att allting är bra hemma i Karlstad!! Även fast jag säkert nästan tråkar ut er om livet här på Liljeholmen så finns det ju såklart alltid en del kvar av Karlstad som en liten pusselbit hos mig...

Liljeholmen, det är som världens mest kärleksfulla plats på jorden, alla är välkommna och alla är en del i den stora helheten. Kärleken bara flödar som en fontän ur alla vrår! En sprudlande vulkan som vaknat till liv efter tusentals år i stillhet. Liljeholmen är Kärlek.
Kärlek. Liljeholmen.
Love Liljeholmen.


Nu ska jag gå och tjöta i soffan!

<3

Ekonomisk kris

Nej nu är det verkligen på bristiningsgränsen i kassan alltså!

Nu till helgen skulle mina kära vänner komma till stan och jag tog tillfället i akt att komma hit jag med.
Vad jag inte visste var att det skulle bli mycket svårare att komma tillbaks till Linköping igen. På mitt konto ligger nu att spendera ca 20 kronor - och jag som inte ens har något jobb ännu!

Det är verkligen tunnt i plånboken just nu och resorna känns som att de bara blir dyrare och dyrare.
Kanske är dags att skaffa körkort snart ändå.
Dessutom så är ju maten inte direkt billig heller så man får verkligen kämpa för att överleva som fattig stundent.

Nu ska jag snart träffa Ellenpluppen nere på stan, det ska bli skönt att få se lite välbekanta ansikten också, även fast jag trivs som fisken i vattnet nere i samhället som kallas för Rimforsa.

Nu är det dags att fixa lite mat i magen känner jag!

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0