Morsdag. Morgondag.

Det var länge sedan som jag skrev i bloggen nu. I alla fall om man jämför med hur mycket jag brukar skriva nu mera. Veckan som gick spenderades i Arvika, egentligen var det för att söka till utbildningen Funktionsinriktad musikterapi som verkar vara super intressant, men jag fick också tre dagar hemma hos den sköna Helena i hennes finafina 3a! Skulle kunna bo så där hela livet!

Sökningen gick förresten riktigt bra, jag kom visserligen av mig efter halva stycket men när de klappade i händerna och sa att "du är verkligen duktig på piano!" så var jag inte så orolig längre. Inget pokerface här inte.

 

Morsdag idag och hela familjen ska snart åka till ljuva Säffle och hälsa på släkten och landet. Kanske till och med blir lite övningsköra när vi ändå är bortom all civilisation. Jag har alltså börjat att ta körkort nu - äntligen! Hoppas att jag hinner ta det innan jag börjar på Kävesta 23e Augusti. Det skulle vara super!

Cellolektionerna ligger fortfarande och väntar. Jag har ännu inte skaffat mig någon cello att spela på men har kanske en på gång.

 

Fortsättning följer!

Lugna dagar.

Nu sitter vi i mitt kök, mätta och belåtna - nästan lite illamående - efter en varsin varm scones.

Det verkar som att det blir regn idag så vi har inte planerat någonting inför dagen. Kanske blir Prince Of Percia ikväll och sedan en kall öl på någon krog. Världen är fri.

Kanelbullar och tropisk värmebölja

Det är SOMMAR i Karlstad nu! Och det är aldrig ett bättre passande tillfälle att göra sig en tallrik full med frukt än när det är så varmt så att man börjar undra vilket land det var nu igen?

 

Har äntligen (Ä-N-T-L-I-G-E-N-!) bokat in tid på körskolan nu! Det var nätt och jämnt att jag fick skriva in mig på teorilektionerna, det hade nämligen precis blivit fullbokat över hela Juni. Inte alls bra, eftersom Juni är den enda månaden jag kommer att ha tid, för i augusti så blir det ju Kävesta!

Jag började verkligen ställa in mig på att det antagligen inte blir något körkort i år heller, och därför kanske inte alls. Jag har ju väntat så länge nu på att få komma igång, och det var ju trots allt därför som jag lämnade det fantastiska landet Norge.

 

En knapp timme senare ringde det på min mobiltelefon, och den snälla (underbara härliga) människa som jag pratat med tidigare meddelade att hon samtalat med både sin chef och sin kollega - som sagt att "självklart ska vi försöka klämma in henne!"

 

TACKTACKTACK! Blev så glad så jag var tvungen att stanna cykeln för att kunna fortsätta prata. Det verkar visst som att det blir körkort snart trots allt! YES!

 

En riktigt härlig försommar dag avslutades med egenbakta kanelbullar ute på verandan tillsammans med Jon och Susanne (och några heta diskussioner om musikgenrer) medans solen stod som en tropisk frukt på himlen.

 

Imorgon kommer David hit och stannar över helgen! Wiho!:)

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0