Sista kvällen

Jag tror inte riktigt att det här med att plugga är helt min grej. Det finns så mycket annat skoj att göra, som att åka till Clas Ohlson och köpa en lampa till lampan, spela in en psalm med en ljudtekniker och fundera ut hur möblerna ska stå i lägenheten. Bland annat.

Ja, imorgon kommer mina efterlängtade möbler! Detta är sista natten på en trång lånad luftmadrass, sista kvällen med en upp- och nervänd flyttlåda som matbord och sista chansen att dansa runt utan att slå i foten i en möbel.

Nu är det läggdags, imorgon är det skola skola skooooola! (Dvs. en hel del att göra som jag inte har lyckats göra i helgen)

Utstädad

Vilken dag! Hela eftermiddagen och kvällen har jag städat och städat i min gamla lägenhet för att få ut hela mitt väsen från golv, väggar och skåp. Nu är den uttömd till det minsta korn och strå och jag sitter istället i min nya lya som saknar både säng och andra möbler. Tur att det finns snälla människor som lånar ut sin madrass.

Men... en liten jobbig känsla i magen. Det ena nyckelparet till den utstädade lägenheten tycks vara försvunna! Perfekt tajming så här dagen innan besiktning. Tänkte jag.

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0