Yeah!

Ibland har man sånna där riktiga glansdagar då man verkligen känner att man kan klara av vad som helst. Idag har jag fått jättemycket gjort i övningsrummet. Det är så skönt att känna att det händer någonting i utvecklingen. Och så har jag tränat också. Först en ganska lång springrunda i skogen och sen en stund i gymmet. Det var som att jag plötsligt fick jättemycket energi och kunde orka vad som helst, jag drog några gånger i roddmaskinen, hoppade lite grann, gjorde några styrkeövningar och lite annat. Visst är det underbart när man har sånna dagar!Spring, snälla, spring lite till

Just nu är jag mer aktiv än vad jag har kännt mig... nästan någonsin. Jag övar flitigt, tränar regelbundet och mår jätte bra. Känns till och med som att jag är redo att möta hösten nu. Inte ens den gråmulna, kalla händelselösa hösten kan dra ner mig i leran, jag kör bara på det varmaste järnet och ser vad som händer. Det är otroligt spännande.

Lördagsmorgon

Första lördagen på Kävesta. När det är helg och man inte har någonting att göra så är det lätt att hamna i någon slags slö-koma. Om jag hinner ska jag ta bussen in till stan och simma lite grann. Då hoppas jag att jag vaknar till liv igen.
Nu ska jag titta ner i köket om det finns någon som vill äta frukost med mig.

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0