Dagar som går.

Konstig dag idag. Känner inte för att göra någonting. Känner inte för att inte göra någonting. Känner mig kär. Vet inte vem jag är kär i. Känner mig ensam. Vill vara ensam. Känner mig glad. Känner mig tom. Känner mig trött. Vill inte sova.

Jag ska gå till sängs ikväll och drömma om dagen imorgon. Jag ska blunda tills den här dagen försvinner för gott. Inte för att den har varit dålig, bara för att den nya dagen ska bli så mycket bättre.

Livet är en fest.

En del säger att livet är en fest. Om livet är en fest, så måste bakfyllan vara grotesk. Med en ångest så stor att du inte ser vart horizontlinjen har sin början, och maten du äter smakar likadant som dagen innan... Huvudvärken undviker man att tala om.

Kanske glömmer vi bort, om än bara för en liten stund, varför vi egentligen lever. Vi blundar, håller för våra öron, och låter ruset bedöva vår sista kontakt med omvärlden. De som fortfarande vill ge världen en chans att förbättras tar några stapplande steg på dansgolvet och tänker lite tyst för dem själva "Konstigt... Det var någonting som pirrade till djupt nere i magroten. Den kännslan har jag ju inte haft sedan jag var barn..."

Skönt flow...

Eftersom jag har perioder på bloggandet så råkar jag verkligen vara inne i en bloggperiod just nu! Kanske är det för att det är mindre soltimmar nu. Mörker=Tankar. Så brukar det vara.

 

Den här veckan har varit bäst! Det har flytit på i ett bra tempo denna veckan med musik, konserter och umgängestid. Jag har till och med tagit tid till att avverka lite musikteori, vilket hör till det mera ovanliga.

I tisdags hade vi lektion, sk Ack, då pianister och gitarrister får spela det som de jobbar med för varandra. Regndroppspreludiet av Chopin har fått vara min följeslagare under några veckors tid, och denna veckan under Acket satt verkligen alla fingrarna på sin rätta plats (När läraren blir så berörd att till och med tårarna smyger fram får man nog räkna det som ett ganska bra betyg...)

 

Så JA det har varit en rätt så bra vecka, och imorgon är det fredag och lite Halloween-i-efterskotts-firande på internatet! Bra vecka, ännu bättre helg.

 

Hugs'n'kisses.

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0