Dagens inköp:

Var på ICA nere i samhället (Skolan ligger i Rimforsa och det är stort som en liten byhåla!) och inhandlade lite saker till helgen.

Med i kassen följde:

- En påse med Vietnamiesisk Wok från Findus
- En LOKA-dryck
- Bonjour smörgåspålägg
- En Sport lunch
- En Limpa
- Bananer
- Ett äpple
- Mjölk och
- Fil med smak av persika och hallon


Så nu är jag förberedd inför den kommande helgen.

Hoppas allt är kanon hemma i Karlsad!

Super!

Mår så jäkla bra just nu!!!

Det är nu onsdag kväll (tror jag i alla fall, man har absolut ingen koll på dagarna här nere i Linköping!) och vi ska strax ses ett gäng och se på X-man som börjar klockan 21. Egentligen så är jag helt ointresserad av X-man, men det är så kul att vara med alla underbara människor här!!

Skolan har bara pågått i 3 dagar nu och det skulle lika gärna kunnat vara tre veckor!!
Så sjukt mycket nya intryck och massamassa människor och nya namn som man glömer bort hela tiden!

På Liljeholmen (så heter skolan som jag går på) heter alla tjejer antingen Johanna, Hanna, Anna eller Emma (bara i min korridor finns det tre olika Emma och vi bor bara 5 pers i området!) och killara heter antingen David, Daniel eller Micke.

Så jag har bara en sak att säga till alla andra underbara människor hemma i Karlstad som är oroliga över hur det egentligen går här nere - JAG HAR DET KANON BRA!!!!!!!! och jag saknar er så mycket så ni anar inte!!!

Massa kärlek <3

Fredagsmys

Idag har varit underbar!!!

Den började med att jag och ellen gick en rundtur på skolan,  vi behövde bara få säga hej till alla (eller hejdå)
Sen tog vi en fika och det var så super mys!! Jag har inte sett henne på nästan 2 månader och vi båda har haft det alldeles underbart och hade mycket att berätta för varandra - men jag blir riktigt avundsjuk när jag får höra om hennes romantiska små ögonblick under resan, sånt som bara häder på film...

Sen så mötte jag sabina så att vi kunde åka hem till mig och möta upp alla trevliga människor som har droppat in hela dagen. Åh vad jag har saknat er, och uh vad jag kommer att sakna er ännu mer nu när jag reser iväg!! <3

Dagen har verkligen varit precis så underbar som jag ville ha den, you make my day sweethearts!


Nu är det läggdags!

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0