Nu kör vi!

Sista dagen idag på jobbet som telefonförsäljare! Lite vemodigt såklart, jag är ju alltid den som har mest separationsångest. Lite trist att sluta när man precis har börjat lära känna så många härliga typer.

Annars så går mitt liv på "Absolut Komigennukörvi"! Var på intervju för Norstat i måndags, marknadsföring på telefon. Kanske är lite "same shit different names" som telefonförsäljare men what the:P

Skickade in svarsblanketten för Kävesta igår också (musikfolkis) så nu är det bara att invänta kommande ansökningsdatum och öva tills fingrarna rinner. Känns massa fint att vara igång nu igen!

Annars då? Hungrig! Så nu äta, sen sova:)

Det flyter!

Det har börjat rulla på ordentligt nu. Jag har jobbat hela denna vecka nu på Nilsons Ost och idag ringde det på min telefon från Norstat, marknadsundersökning, och ville ha mig på intervju.
Jag har sökt 8 nya kurser och 1 utbildning på Karlstads Universitet och eftersom jag numera har ett jobb så ska jag snart gå till Solsta Trafikskola för att börja ta körlektioner.
Wihoo, det händer saker!

Just nu är det mesta bara jubel, jag har till och med börjat att trivas med att vara i karlstad så jag kan tänka mig att bli kvar här ett tag nu. Om det fortsätter att hända saker.

Fortsättning följer!

Esperanza Spalding!<3

Det är få musiker som berör mig så som Esperanza Spalding gör. Och ja, jag har börjat att lyssna på jazz and I love it!

Här är ett videoklipp med Esperanza på en poesi/musik afton.

Det här klippet ger mig lite rysningar.


P.S Visste du att Esperanza betyder "hopp" på spanska?

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0