Lördag(söndag)kväll

känns nästan som söndagkväll, sitter och nyssnar på en skiva med love classics, dricker kvällste och har förberett läggningsdags med lite sköna doftoljer på rummet...

har varit en ganska skön-slapp dag idag ändå.. vaknade relativt tidigt, relativt utvliad, följt av en kort bilresa till Åmål för att träffa lilla goa släkten.
Sen blev det en snabb-visit hemma hos Niklas, kunde ju bara inte missa hanns första (och sista..) 22 års dag!


Imorgon blir det projekt för hela tjocka slanten, ska bara fixa alla de små detaljerna nu!!Nighty Nighty!! ***

Friday night

Jag fattar inte att jag kan vara så otroligt morgon pigg!!

Jag vaknar alltid innan tolv! - även fast jag har lagt mig runt 5, två nätter i rad..


Igår var det festkväll. Eller natt rättare sagt. Jag och Sabina var verkligen igång igår, och när Arena stängde för natten så drog vi oss, tillsammans med några andra vänner från Munkfors, till Burger King för att fylla det där lilla extra tomrummet som smygigt sig fram under kvällen...


Idag händer massa saker, bl.a. fyller en vän 22!
Tyvärr så kommer jag inte vara hemma så att jag kan fira denna underbara människa, eftersom jag ska ut på andra äventyr...Hope you'll enjoy the day!!!

PROJEKTARBETET FÄRDIGT!!!!!!

.... så nu tänker jag bara njuta av veckan som är kvar, det är ju faktiskt sista lovet innan stundenten!
Mina sista tre dagar av lov, de sista student-lov-dagarna innan jag går ut i den riktiga världen och börjar jobba (hjälp!)

Imorgon så blir det fest. Nu har jag suttit stilla vid en dator hela veckan, har inte ens hunnit komma utanför dörren för att simma eller ens springa - hela min kropp är en energibomb!!!

Känns i alla fall skönt att ha fått lite ny frisyr - blev hastigt inslängd på en tid som fick återbud igår klockan 13. Det kunde inte ha varit en mer otimad tid - det enda jag kunde se framför mig var en textremsa som snurrade runt, runt: "projektprojektprojektprojektprojektprojekt....................."

Nu är det bara massa små-saker kvar, men de ska jag inte ta hand om nu. Nu tänker jag bara njuta av den resterande veckan som väntar... och imorgon tänker jag inte sitta still!!!!Nighty Nighty! ***

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0