Pluggar....

Jag försöker i alla fall, men det finns mycket annat som distraherar. Den här jätte fina videon t.ex. Gruppen heter Fleet Foxes och är från Seattle.
 
 
 
I was following the pack
All swallowed in their coats
With scarves of red tied 'round their throats
To keep their little heads
From fallin' in the snow
And I turned 'round and there you go
And, Michael, you would fall
And turn the white snow
Red as strawberries in the summertime.
 
 

Tentavecka och snödroppar

Idag hänger snön som droppar i luften. Vintern är ett faktum, men vart är is och kyla? Snödropparna tycks landa mot marken och lösas upp, och kvar finns bara mörk, fuktig asfalt.

Tentaveckan ligger över mig som en tjock mantel. Jag har egentligen jätte mycket som jag måste göra, men jag undrar vart och när jag ska hitta motivationen. Den verkar vara någon helt annan stans just nu för det har redan gått två hela dagar och jag har inte fått någonting gjort över huvud taget. Hej omtenta, vi ses om några veckor!

Spontana ändringar och maktgalna chefer

Rättelse från det föregående inlägget; 1386 kr kostade biljetten! I måndags bestämde jag mig för att det kanske inte skulle vara någon dum idé att komma bort lite från bubblan Piteå. Så jag satte mig ner och bokade hela resan från Luleå till Örebro och tillbaka, kände mig dummare och dummare för varje biljett som jag betalade - vad är det jag sysslar med, jag har ju inga pengar!?!?!! Men det ska bli kul att träffa alla igen!
 
Idag blev återträffen inställd, för jag vet att Kävestafolkhögskolas internatschef är en Hitler-liknande hund som gör allt för att hålla sina elever i chack som små legosoldater. "OM NÅGON KOMMER HIT SÅ BLIR NI UTSLÄNGDA!!!!"
 
1386 kr. Jag kände på mig att det här var en sjukt dålig idé, och jag som redan har sagt att jag inte kan jobba på Kåren i helgen för att jag ska bort... Men vänta! Går inte min buss förbi Västerås? Jopp! Så istället blir det en långhelg hos en av mina bästa bästa!:)
 
Maktgalna ledare är något av det värsta jag vet.

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0