Karlstad, stor säng.

Jag är i ett väldigt konstigt mood idag. Jag är tillbaka i Karlstad nu, hela helgen har varit som ett enda långt utdraget avsked. Jag har förflyttats till ett nytt rum i huset, min mamma och pappas gammla rum. Det känns faktiskt väldigt ok, och jag har fått världens största skönaste säng!:)

Just nu så känns Kävesta så sjukt avlägset. Nästan som att det aldrig har varit, mer än i en dröm möjligen. Imorgon börjar alltså mitt "nya" Karlsadsliv som jag kommer att ha de kommande tre månaderna. Jag hoppas på några relativt aktiva månader. Jag vill inte komma tillbaka och vara som en gammal gummisnodd.

Kävesta-Karlstad

Jag har lite väldigt konstig stämning här.

Jag sitter i skolans datasal och ska sno lite stuffs som folk har lagt ut på skolans musikmapp under det här året. Saker som Ljudinspelningar, bilder och annat skoj.

Jag är såklart helt själv här i skolbyggnaden, de flesta folk är i sina rum och packar, eller gråter en skvätt över att det är lång tid kvar innan man ses igen. De flesta åker vidare mot sina vanliga hem idag eller imorgon.

Själv så har jag packningsdag idag. Jag har ju nästan ett helt hus som ska med hem. Jag kommer också att skriva i några fler böcker som ligger kvar på skolans internat. Alla här på internatet har nämligen en varsin bok som man har fixat själv, där vem som helslt får skriva någonting fint om personen som man har tänkt på under året. En väldigt mysig grej, men det tar tid att skriva i alla böcker för det är ju så otroligt många härliga personer!

 

Imorgon åker jag tillbaka till KARLSTAD. Det ska bli supernice, för jag saknar min trygga varma solstad. Jag ser fram emot några sköna stunder i gräset på en filt med kanelbullar och saft, tekvällar och samtal över tolvslaget, att få krama alla de härliga karlstadsborna som jag tycker så mycket om och att springa runt på stan med en underbar person och fotografera i massa konstiga vinklar och miljöer.

 

Vi ses på en brygga vid klarälven!

Längtar hem längtar hem!

Jag och min klass har nu varit på en veckas turné och besökt Skåne och Danmark. Vi var hemma ca klockan 02.30 inatt och jag vaknade upp klockan halv ett idag! Hela denna dag har bara flytit fram, snabbt som vatten. Det är bara några få dagar kvar här nu innan det är dags för var och en att åka vidare. Jag börjar faktiskt sakna Karlstad mycket nu. Jag saknar enkelheten som finns där, att ha allting så nära och att alltid veta att man kan ringa till någon när man behöver dela tankar över en kopp te. Jag saknar älven som rinner genom staden och alla de fina parkerna som är fulla av picknickfiltar om sommrarna.

Det börjar dock kännas som ett bra beslut att komma tillbaka till Kävesta igen till hösten. Jag vill ge det här en till chans, att verkligen satsa allt på musiken och känna att det är helt och hållet rätt. Jag är väldigt spänd på vilka konstellationer av människor som kommer att formas under det kommande året, och hur det kommer att bli i mitt nya rum som jag kommer att få på skolans internat. Det kommer att bli väldigt spännande, och jag längtar redan dit. Nu väntar en sommar av sol, skratt, sena filmkvällar, filosofitankar under ett högt träd och massa annat trevligt och skoj.

 

Stor kram!

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0