SJ;s sjuka system!

Jag sitter på tåget från Göteborg och är påväg till Örebro igen. Jag upptäckte ganska snart som jag satt mig på tåget att det visst går ända fram till Örebro. Jag har bara bokat till Hallsberg och ska sedan byta för att ta mig till Örebro. Helt onödigt när jag tydligen kan sitta kvar och komma fram ändå!

Jag frågar konduktören om jag inte kan få köpa biljett på tåget "Ja för 100kr!"

100kr?? Vi pratar nu om ungefär 20 minuter, mellan Hallsberg och Örebro! Dessutom så kostede min biljett mellan Göteborg och Hallsberg 195kr!

Men vänta! Jag har ju min laptop med mig, och bärbart bredband och allting!

Så medans jag fortfarande sitter på SJ-tåget så går jag ut på nätet och köper biljett från Hallsberg-Örebro -  samma tåg som jag sitter på nu - för 41kr! Känns genast lite skönare i fickan.

 

SJ har ett mystiskt system som man nog aldrig kommer att förstå sig på!

Vin och "nya vänner"-kvällar.

Idag har jag fått dela en flaska vin, en supergod spenat/fetaostpaj och blickar från en snygg granne här i Göteborg.

Jag är här och hälsar på några underbara vänner som imorgon håller i ett riktigt hejdundrande coctail-party här i den lilla 2an. Vi var tvugna att informera om tillställningen till deras grannar - och därav snyggingen.

 

Vi var ganska så sega ikväll efter några glas vin, så vi bestämde oss för att vara duktiga och sova tidigt för att spara energi till coctail-kalaset imorgon. Tyvärr så kunde jag inte somna när det kom till kritan så därför sitter jag nu uppe och skrivet ett sent blogginlägg.

 

Just nu vill jag bara fylla mitt liv med;

Att dela på en flaska vin med en skönis, vinylskivor, 50-talsfrisyrer, te/kaffe, kanelbullar och spänningen i att träffa nya intressanta människor. Mmmm, ja! Det ska jag göra nu!:)

 

 

Nu ska jag ge sängen och sömnen ett till tappert försök...

 

 

 

 

Bloggar.

Just nu är jag mer inne på att läsa andras bloggar än att skriva i min egen.

Jag har börjat läsa extra mycket nu i bloggen NioTillFem, som skrivs av härliga och positiva Sandra som gillar "fredagar, pasta carbonara, alfapet och vackra unga män." Jätte fin blogg som är inspirerande att läsa!

 

Niotillfembloggen. Sandra.

Niotillfem

 

Jag sitter nu i Karlstad och njuter av Bo Kaspers Orkester. Om en dag åker jag till Göteborg för att träffa sötnosar!

 

 

musik

Bo Kaspers Orkester

 

 

Kramen<3

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0