Respirr

Shit, nu börjar det bli allvar av fantasierna. Jag sitter nu på en buss på väg emot Örebro, och magen säger bara "pirr pirr pirr pirr"..................

Känns lite konstigt att lämna Karlstad denna gången. Och jag är så nervös över hur det kommer bli på Kävesta!

Jag är nervös över allt folket man kommer att träffa. Jag är nervös över hur det kommer gå med piano, om jag kommer utvecklas någonting och om det kommer vara hård konkurrens. Jag är nervös över hur jag kommer att bo och om jag kommer att trivas där. Jag är nervös över hur jag kommer att ha råd med mat och att fixa mat på helgerna. Shit vad jag är nervös!

Men det är bara att bita ihop nu och göra det bästa av det. "pirr pirr pirr pirr....." Jag är ju faktiskt där i första hand för musiken. Det är vad jag kommer fokusera på. Allt annat löser sig automatiskt. Det är jag säker på.

Snart vänder - det - har nu vänt.

Nya vändningar kommer snabbt. Kommer vi att hinna uppfatta dem?

Det är ett nytt kapitel på gång, och sidbladet har precis vänt. Det går blixtsnabbt.

I det nya kapitlet är det min tur att växa. Det är min tur nu att fokusera på mig själv, och bara mig. Dagar att gå runt och längta efter någonting annat är passé. Den nya dagen är istället en punkt för att göra det som känns rätt, och som är bäst för mig.

Imorgon är min sista dag i Karlstad. Sen börjar resan mot Kävesta.

Hjärnskakning!

Shit! Broshan har gått och fått sig en hjärnskakning!

Han och en kompis var visst i tingvallagymnasiets träningslokaler och gymmade, och så kom de på den brilljanta idén att de skulle spela in film när de gör tokiga saker, som t.ex. att falla baklänges rätt ner på en tjockmatta. Smart.

Johan landar på mattan, men huvudet missar mattan och han slår i bakhuvudet i golvet. En lätt hjärnskakning kallas det. Han kommer inte ens ihåg att han träffade mig och mina vänner på Burger King tidigare idag....

 

Fy fan så läskigt. Och hela händelsen finns inspelat på film där man ser exakt hur han faller. Fy fan, mår dåligt bara jag tänker på den. Jätte läskigt!

Mamma är ju såklart jätte orolig, hon är ju orolig i vanliga fall med! Hoppas att hon kan sova inatt...

 

Själv så ska jag gå upp inatt och kolla så att han är "frisk". Tydligen så kan hjärnan börja svullna upp en lång tid efter att man har fått hjärnskakning, så därför måste man väcka den som har fått den efter några timmar. Har ni hört nått så mysigt... Antar att det händer grejer när kroppen ligger i vila.

 

Jag håller nu på och städar litegrann på rummet. Det kommer ju norskt besök hit imorgon så det är bäst att det i alla fall går att komma in på rummet...

Mitt krypin

Att vara nybörjare är också att växa.

RSS 2.0