Så blir du mer KREATIV!

Det här är en bok som jag har tänkt att köpa mycket länge - ända sedan jag såg den faktiskt - och jag passade på att ignorera mitt stackars svältande bankkonto för att förverkliga denna dröm för ca 1-2 veckor sedan.
Boken hanlar, precis som titeln antyder, om hur du kan gå tillväga för att bli mer kreativ på jobbet, i livet och i skapandet.
Boken är skriven av Eva Sanner som ibland håller föreläsningar i ämnet.

Här tänker jag skriva ner mina tankar om boken under tiden som jag läser den. Det är tänkt att vara lite som en parallell medarbetare och ett stöd som jag kan gå tillbaka till emellanåt när jag behöver bli påmind om hur jag på bästa sätt kan utnyttja min kreativitet för att få det rika, aktiva liv som jag eftersträvar.

Här kommer jag att arbeta med alla övningarna som uppkommer i boken för att få tydlighet i mina tankar och för att lättare komma vidare med Så Blir Du Mer KREATIV.

Min förhoppning är att allting kanske kan bli lite tydligare för mig om hur jag fungerar i de olika sammanhangen och kanske kan även du som läser detta få några tips på vad du kan göra.

Ha det fint så länge!


/Emma


RSS 2.0